PATELNIE GASTRONOMICZNE GAZOWE
CECHY URZĄDZEŃ GAZOWYCH:
- stabilna konstrukcja nośna,
- specjalny moduł zakończony korbą pozwala na jej płynne i równomierne przechylanie w celu zlania zużytego oleju,
- zawór z termostatem umożliwia utrzymanie temperatury w zakresie 50-275°C, posiada również zabezpieczenie przed
jej niekontrolowanym wzrostem, - mogą być zasilane gazem ziemnym G 20 (dawny GZ-50) lub płynnym G 30 (propan, lub propano -butan PB),
- obudowy urządzeń wykonane są ze stali nierdzewnej,
- moc grzewcza: GP1 7,0 kW, GP2 14,0 kW .
PATELNIE GASTRONOMICZNE ELEKTRYCZNE SERII PE
CECHY URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH:
- stabilna konstrukcja nośna,
- specjalny moduł zakończony korbą pozwala na jej płynne i równomierne przechylanie w celu zlania zużytego oleju
– wyjątek patelnia PE 1R ma ręczny przechył misy, - termostat umożliwia utrzymanie temperatury w zakresie 50-275°C, posiada również zabezpieczenie przed jej niekontrolowanym wzrostem,
- świecąca lampka sygnalizacyjna na panelu przednim oznacza, że urządzenie jest włączone i ostrzega użytkownika przed przypadkowym dotknięciem i poparzeniem,
- zasilanie: 3 NPE 400V 50Hz,
- obudowy urządzeń wykonane są ze stali nierdzewnej,
- moc grzewcza: PE-1R 6,0 kW, PE-1 6,0 kW, PE-2 12,0 kW, PE-3 9,0 kW PE-4 18 kW.