flag
KUCHNIE GASTRONOMICZNE GAZOWE LINIA TG, TGP, TGM Z OPCJĄ PIEKARNIKA PKE1, PKE3, PG1
CECHY PIEKARNIKÓW GAZOWYCH:
  • w piekarnikach gazowych zawory z zabezpieczeniem przeciw wypływowym odcinają dopływ gazu w przypadku zgaśnięcia płomienia,
  • możliwość ustawienia kurkiem tzw. „oszczędnego płomienia”,
  • zakres temperatur: 130-270°C
  • zapalacze elektryczne,
  • rurowe przyłącze gazu 1⁄2”,
  • zastosowano nóżki z regulowaną wysokością,
  • mogą być zasilane gazem ziemnym G 20 (dawny GZ50) oraz gazem płynnym G 30 (propan, lub propano -butan PB).
  • w standardzie 1 pojemnik GN 1/1 oraz 1x ruszt
  • 4 poziomy
CECHY PIEKARNIKÓW ELEKTRYCZNYCH:
  • piekarnik posiada niezależnie działające grzałki górną, dolną, opiekacza, termoobiegu,
  • termostat umożliwia utrzymanie temperatury w zakresie 50-275°C, posiada również zabezpieczenie przed jej niekontrolowanym wzrostem, • świecąca lampka sygnalizacyjna na panelu przednim oznacza, że urządzenie jest włączone i ostrzega użytkownika przed przypadkowym dotknięciem i poparzeniem,
  • obudowy urządzeń wykonane są ze stali nierdzewnej.
  • piekarnik PKE-1-zasilanie 230 V, PKE-3 - 400 V 32 A