Cechy kuchenek nastolnych:

• najwyższej klasy płyty grzejne o mocy 2,6 kW,
• siedmiostopniowy przełącznik pozwalający na wygodne i oszczędne korzystanie z ich mocy,
• świecąca lampka sygnalizacyjna na panelu przednim oznacza, że płyta grzejna jest włączona i ostrzega użytkownika przed jej przypadkowym dotknięciem i poparzeniem,
• kuchenki ze względu na swoja budowę są bardzo proste do utrzymania w czystości,
• konstrukcja kuchenki wytrzymuje obciążenia do 50 kg na każdą płytę,
• średnica płyty elektrycznej - 220 mm, płyta wystaje ok. 20 mm ponad blat,
• obudowy urządzeń wykonane są ze stali nierdzewnej.

Cechy taboretów KE:

• najwyższej klasy płyty grzejne o mocy 5,0 kW,
• siedmiostopniowy przełącznik pozwalający na wygodne i oszczędne korzystanie z ich mocy,
• świecąca lampka sygnalizacyjna na panelu przednim oznacza, że płyta grzejna jest włączona i ostrzega użytkownika przed jej przypadkowym dotknięciem i poparzeniem,
• konstrukcja wytrzymuje obciążenia do 100 kg na każdą płytę grzewczą,
• zastosowano nóżki z regulowaną wysokością,
• średnica płyty elektrycznej - 400 mm, płyta wystaje ok. 40 mm ponad blat
• obudowy urządzeń wykonane są ze stali nierdzewnej.


Cechy trzonów KE:

• najwyższej klasy płyty grzejne o mocy 2,6 kW,
• siedmiostopniowy przełącznik pozwalający na wygodne i oszczędne korzystanie z jej mocy,
• świecąca lampka sygnalizacyjna na panelu przednim oznacza, że płyta grzejna jest włączona i ostrzega użytkownika przed jej przypadkowym dotknięciem i poparzeniem,
• kuchenki ze względu na swoja budowę są bardzo proste do utrzymania w czystości,
• konstrukcja kuchenki wytrzymuje obciążenia do 100 kg na każdą płytę grzewczą,
• obudowy urządzeń wykonane są ze stali nierdzewnej. W trzon KE 47K może być wbudowany piekarnik elektryczny PKE przeznaczony do pieczenia produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem mięs i ciast. Piekarnik oprócz standardowych grzałek górnej i dolnej posiada opiekacz i termoobieg. W komorze piekarnika mieści się 4 blachy GN 1/1. Termostat umożliwia utrzymanie temperatury w zakresie 50- 275°C.
• średnica płyty elektrycznej - 220 mm, płyta wystaje ok. 20 mm ponad blat
• moc piekarnika PKE 1 – 3,6 kW • moc piekarnika PKE 3 – 5,3 kW

Cechy trzonów KE K
:

• wyposażone są w cztery najwyższej klasy płyty grzewcze o mocy 3,0 kW każda,
• siedmiostopniowe przełączniki pozwalają na wygodne i oszczędne korzystanie z ich mocy,
• Świecąca lampka sygnalizacyjna na panelu przednim oznacza, że płyty grzejne są włączone i ostrzega użytkownika przed ich przypadkowym dotknięciem i oparzeniem
• trzony ze względu na swoją budowę są bardzo proste do utrzymania w czystości,
• przystosowane do obciążeń do 100 kg na każdą płytę,
• w nogach urządzenia zamocowano stopki pozwalające na regulację wysokości urządzenia do 2 cm,
• obudowy urządzeń wykonane są ze stali nierdzewnej. W trzon KE 47K może być wbudowany piekarnik elektryczny PKE przeznaczony do pieczenia produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem mięs i ciast. Piekarnik oprócz standardowych grzałek górnej i dolnej posiada opiekacz i termoobieg. W komorze piekarnika mieści się 4 blachy GN 1/1. Termostat umożliwia utrzymanie temperatury w zakresie 50-275°C.
• moc piekarnika PKE 1 – 3,6 kW
• moc piekarnika PKE 3 – 5,3 kW